Tuoton arvoitus ratkeaa ja Osakesijoittajan maailmanvalloitus sijoituskirjat

Tuoton arvoitus ratkeaa & Osakesijoittajan maailmanvalloitus sijoituskirjat

TUOTON ARVOITUS RATKEAA

--

HUOM. Marraskuussa 2018 on ilmestynyt uutuuskirja Osakesijoittajan maailmanvalloitus (Henri Elo, Jari Saarhelo, 324 sivua). Kirjan on kustantanut Alma Talent.

Lue Osakesijoittajan maailmanvalloituksesta lisää tästä.

--

Haluatko vaurastua pörssiosakkeilla? Henri kokosi parhaat vinkit kirjaansa ja kyseli menestysreseptejä myös konkareilta.

Tuoton arvoitus ratkeaa -sijoituskirja on jatkoa vuonna 2007 ensi kertaa ilmestyneelle, suositulle Löydä helmet – vältä kuplat! -sijoituskirjalle. Tuoton arvoitus ratkeaa -kirja on itsenäinen teos. Se soveltuu sijoittamisesta kiinnostuneille aloittelijoille sekä sijoittamisen ammattilaisille. Kirja on liiketoimintalähtöinen osakesijoittamisen opas. Osakkeen tuotto ja sijoittajan vaurastuminen saavat alkunsa juuri sijoituskohteena olevan yrityksen liiketoiminnasta.

Uudessa kirjassa on ensimmäisen kirjan tapaan kymmeniä havainnollisia ja kiintoisia case-esimerkkejä eri yrityksistä. Kirja tutustuttaa paitsi osakesijoittamiseen myös muihin sijoitusmuotoihin. Osakehelmivertailut parhaiten tuottaneista osakkeista eri ajanjaksoilta auttavat sijoittajaa tunnistamaan huipputuottoisia laatuyhtiöitä myös jatkossa. Kirjassa haastatellaan viittä kokenutta sijoituskonkaria.

Voit tutustua näillä sivuilla sijoituskirjaan ja tehdä kirjatilauksen.

Facebook syötettä ei voitu noutaa
30.6.2021 Hyvää kesää kolumnin ja kirjatarjousten merkeissä!
Lomatunnelmaa Itämerellä Kirjoitin SalkunRakentajaan tuoreen kesäkolumin, johon kokosin kiintoisia havaintoja sijoitt..
Lisää »

24.3.2021 Uusi kirjatilaus tehty Alma Talentilta
Olipa hienoa tehdä vuoden ensimmäinen hyvän kokoinen Osakesijoittajan maailmanvalloitus -kirjatilaus kustantajalta Alma ..
Lisää »

22.1.2021 Paljonko on Applen arvo? - Osakesijoittajan maailmanvalloitus kertoo
Arvonmäärityksen perusteiden tunteminen on osakesijoittajalle tosi hyödyllinen taito. Kyse on pohjimmiltaan siitä, että..
Lisää »

Lue arvioita

Tilaa Henri Elon sijoituskirja suoraan verkkokaupasta