Yläkuva Tuoton arvoitus ratkeaa

TUOTON ARVOITUS RATKEAA

Haluatko vaurastua pörssiosakkeilla? Henri kokosi parhaat vinkit uutuuskirjaansa ja kyseli menestysreseptejä myös konkareilta.

Tuoton arvoitus ratkeaa -sijoituskirja on jatkoa vuonna 2007 ensi kertaa ilmestyneelle, suositulle Löydä helmet – vältä kuplat! -sijoituskirjalle. Tuoton arvoitus ratkeaa -kirja on itsenäinen teos. Se soveltuu sijoittamisesta kiinnostuneille aloittelijoille sekä sijoittamisen ammattilaisille. Kirja on liiketoimintalähtöinen osakesijoittamisen opas. Osakkeen tuotto ja sijoittajan vaurastuminen saavat alkunsa juuri sijoituskohteena olevan yrityksen liiketoiminnasta.

Uudessa kirjassa on ensimmäisen kirjan tapaan kymmeniä havainnollisia ja kiintoisia case-esimerkkejä eri yrityksistä. Kirja tutustuttaa paitsi osakesijoittamiseen myös muihin sijoitusmuotoihin. Osakehelmivertailut parhaiten tuottaneista osakkeista eri ajanjaksoilta auttavat sijoittajaa tunnistamaan huipputuottoisia laatuyhtiöitä myös jatkossa. Kirjassa haastatellaan viittä kokenutta sijoituskonkaria.

Voit tutustua näillä sivuilla sijoituskirjaan ja tehdä kirjatilauksen.

3.12.2017
PARAS JOULULAHJA SIJOITTAJALLE! Kauppalehden pitkäaikaisen sijoitusbloggaajan ja pörssikolumnistin Henri Elon toinen si..
Lisää »

30.11.2017
Tunnelmia ja ihmisiä Sijoitus-Investissä 2017 Hienot Sijoitus-Invest -messut Helsingin Messukeskuksessa ovat takana. Ka..
Lisää »

21.9.2017
Kuulumisia Arvopaperin Rahapäivästä Tänä vuonna nuorten sijoittajien esiinmarssi näkyi Arvopaperin perinteisessä Rahapä..
Lisää »

Lue arvioita